Online Masterclass
 
LIEFDEVOL
COMMUNICEREN
TISJUST065.jpg

Stel je voor:

 

Je moet nooit meer een oordeel horen

 

Geen kritiek meer incasseren.

 

Je hoort enkel nog warme uitnodigingen van jezelf én anderen.

 

Je gebruikt de pure magie van woorden om de wereld bij elke interactie mooier en liefdevoller te maken. Je creëert een wereld waarin je 100% jezelf kan zijn, waarin je je veilig voelt, en waarin je zowel jezelf volledig kan aanvaarden, exact zoals je bent. En door dit te doen voor jezelf, doe je vanzelf hetzelfde voor anderen.

 

Je draagt bij aan een wereld waarin we elkaar vrij laten om te doorvoelen wat er in ons leeft, en ons ook veilig voelen om dit uit te drukken, zonder angst voor kritiek of oordeel. Een wereld waarin we elkaar steunen en versterken, omdat we precies weten van elkaar wat elkeen precies nodig heeft om het leven nòg mooier te maken.

 

Een wereld waarin we bijdragen aan elkaars welzijn, niet ‘omdat het moet’, maar omdat we er zèlf ontzettend enthousiast en gelukkig van worden

 

Hoe mooi zou de wereld dan niet zijn? 

 

 

Dit hoeft geen droom te zijn. Dit kunnen we. Samen kunnen we van deze droom een realiteit maken. Ongeacht door wie we omgeven zijn en hoe de anderen met ons communiceren. We kunnen vanaf nu ALTIJD in onze kracht blijven staan, en vanuit liefde en plezier in verbinding gaan.

 

Wil je graag weten hoe? Schrijf je dan nu in voor de masterclass Liefdevol Communiceren. 

Zodat jij de verandering kan zijn die je wil zien in deze wereld.

#bethechange

 

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en je bent bereid  verantwoordelijkheid te nemen voor je impact in deze wereld, door je manier van communiceren met anderen te verbeteren?

.... op een liefdevolle manier leren communiceren met jezelf én anderen

.... (her)connectoren met jezelf en anderen vanuit je authentieke noden?

.... hoe je dualiteit en conflict kan transformeren in eenheid en liefde?

... hoe je geen kritiek meer moet horen, en enkel nog warme uitnodigingen?

... hoe je woede, depressie, schuldgevoel en schaamte kan transformeren in positieve wake-up calls?

 

... het verschil tussen een compliment en oprechte appreciatie uitdrukken?

... hoe je communicatie kan inzetten om te helen (ipv te verwonden)?

Dan is deze masterclass speciaal voor jou

  

   De investering bedraagt 497,00.

Praktisch

Je krijgt na inschrijving een mailtje waarin je zal uitgelegd zal krijgen hoe je je kan aanmelden op het besloten leerplatform.

 

Op dit platform zullen alle modules meteen beschikbaar voor je zijn in de vorm van video’s voor jou beschikbaar zijn. 

 

De cursus blijft levenslang beschikbaar voor jou. Zo kan je op elk moment terugkomen naar de cursus, wanneer je voelt dat je een opfrisser nodig hebt.

DRIE BONUSSEN

Bonus 1: Compleet werkboek waarmee je aan de slag kan. Hierin kan je alle theorie en oefeningen herbekijken, wanneer je even geen zin meer hebt in schermtijd.

Bonus 2: Alle lessen kan je ook downloaden als MP3, zodat je kan herhalen wanneer je onderweg bent in de auto, al wandelend door het bos, tijdens het huishouden, tijdens het winkelen,... Herhaling is de moeder van alle wijsheid, en dit is een erg fijne manier om het op een moeiteloze manier te kunnen blijven herhalen, waar je ook bent! 

 

Bonus 3:  Extra module met extra oefeningen en woordenlijsten, zodat je je gevoelens- en noden- woordenschat kan uitbreiden, zodat je je nog beter kan uitdrukken op een verbindende manier.

 

 jouw investering: € 497,00.

TISJUST068.jpg
TISJUST054.jpg

Wat je zal leren:

Module 1: INTRO

In deze module neem ik je door de basis: Wat is liefdevol Communiceren? Hoe ben ik ermee gestart? Hoe kan het jou helpen om authentieker op te dagen in deze wereld? En hoe kan het jou helpen om de verandering te zijn die jij wil zien in deze wereld? En de manier waarop je connecteert met anderen transformeren.

Module 2: START BIJ JEZELF

Hoe we die Liefdevolle energie en mindset in onszelf kunnen beleven, die de wereld zou weerspiegelen die we graag rondom ons zouden willen zien. Want als we dat niet kunnen intern, dan wordt het heel erg moeilijk om het in de externe wereld waar te maken. Je leert in deze module hoe je 100% in lijn met je waarden kan leven. En waarom dat zo belangrijk is. 

Module 3: EERLIJKHEID ZONDER OORDEEL

Hoe we Liefdevol Communiceren ons kan helpen om eerlijk te zijn met elkaar. En hoe we kunnen uitspreken wat er in ons leeft zònder oordeel, kritiek, beschuldigingen of beledigingen te gebruiken. 

Module 4: LIEFDEVOL LUISTEREN

In deze module gaan we kijken hoe je empatisch kan connecteren met dat wat er in de ander leeft. En hoe we kunnen ontdekken wat er het leven mooier zou maken voor hen. Eens we dit kunnen, zullen we snel zien dat elk conflict snel opgelost kan worden, wanneer beide partijen oprecht empatisch kunnen connecteren met elkaar.

Module 5: INTIMITEIT

In deze module leer je hoe je de intimiteit binnen intieme relaties kan verbeteren met de technieken van Liefdevol Communiceren. Bye bye taboes in bed, en hallo radicale authenticiteit en verdiepende connectie.

Module 6: AUTORITEIT

In deze modules gaan we het hebben over hoe we autoriteiten ervaren, én hoe we autoriteit kunnen uitoefenen. Hoe we dit anders kunnen doen, op een manier de creativiteit en co-creatie aanmoedigt, en waarin iedereen zich gerespecteerd en geapprecieerd voelt. Hands-on tools die je makkelijk kan toepassen in je rol als ouder, manager, leerkracht, mentor, …

Module 7: HELEN, BEMIDDELEN EN VERZOENEN

In deze module zal je leren hoe je de technieken van Liefdevol Communiceren kan inzetten om emotionele wonden te helen, en je te laten beseffen hoeveel macht je hebt om bij te dragen aan het helingsproces van anderen. Ook leer je hoe je de technieken kan inzetten bij bemiddeling en verzoening tussen partijen die in conflict zijn. 

Module 8: SOCIALE VERANDERING

In deze module zal je leren hoe je de technieken van Liefdevol Communiceren kan gebruiken bij het in gang zetten van je doelen op vlak van sociale veranderingen. Hoe we mensen positief kunnen beïnvloeden, die zich gedragen op een manier die we niet erg appreciëren, en wat we kunnen doen om samen tot duurzamere alternatieven te komen, waarin de noden van alle partijen vervuld worden.

Module 9: APPRECIATIE

In deze module bespreken wie het belang van appreciatie en het vieren van je successen. Dit omdat het belangrijk is om je energie en mindset ‘on point’ te houden, en om Liefdevolle Communicatie te kunnen blijven beoefenen, in een wereld waar het nog geen standaard is

Jouw investering: €497,00.

TISJUST063.jpg

"Ik volgde de cursus Empower Yourself en ik was verrast hoeveel waardevolle informatie, oefeningen we hebben gekregen, mooie en inspirerende woorden , snelle feedback bij vragen of struggles. Ik ben zo blij deze mooie ziel te mogen leren kennen en waarderen. An-Sofie is een prachtige vrouw van binnen en van buiten, ze straalt dat ook uit. Zeker een echte aanrader."

- Séverine Willems

"Ik wist niet juist wat te verwachten toen ik aan de cursus begon maar mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Op een heel eenvoudige, behapbare manier reikt An-Sofie tools aan die je aan het denken én ook aan het werk zetten, je ' inner werk'. Er is iets in gang gezet wat vraagt naar meer exploratie maar ik voel me nu al sterker, liefdevoller. De basis is gelegd, de 'phoenix' is wakker . Daarnaast ook echt dikke pluim voor An-Sofie zelf. De manier waarop ze dit brengt, zo puur zo liefdevol, ja dat maakt echt wel een en hét verschil. Ben ongelooflijk dankbaar dat deze cursus en deze dame mijn pad gekruist zijn!"

- Aniëlla Boogaerts

"Ik volgde reeds 2 cursussen bij An-Sofie: de cursus afvalvrij leven en de cursus over zelfliefde en ik kan ze allebei enorm aanbevelen! De tips die An- Sofie deelt zijn zooo waardevol. Ze weet echt waarover ze praat. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. 

An-Sofie is een warm persoon die enorm veel positiviteit uitstraalt. Ik laat me heel graag door haar inspireren en kijk alvast uit om nog meer cursussen bij haar te volgen in de toekomst."

- Tania Gaublomme

Sharing is caring

 

Wist je trouwens dat je door je in te schrijven voor deze cursus ook rechtstreeks bijdraagt aan de levenskwaliteit en toekomst van anderen? Dat hoor je goed! 

Naast je rechtstreekse positieve impact die je zal maken wanneer je alles toepast wat je leert in deze e-course, gaat 10% van je inschrijvingsgeld rechtstreeks naar het weeshuisproject 'FOODSTEP' in Uganda, waar straatkinderen worden opgevangen, verzorgd, gevoed, en een volwaardige vakopleiding krijgen om nadien zelfstandig en zelfzeker het volwassen leven van start te kunnen gaan. Foodstep houdt zich ook bezig met kinderen uit gevangenissen te halen en te adopteren, en een aangespaste opvang voor kinderen met een beperking. 

 

Dus door jezelf te trakteren op deze cursus, draag je rechtstreeks bij aan een liefdevolle thuis en toekomst voor anderen. Sharing is caring.