top of page

immersive program
 
LIEFDEVOL
COMMUNICEREN
Liefdevol.jpg

Vergroot je vrijheid en authenticiteit dankzij een nieuwe manier van denken en communiceren.

Geen oordeel maar begrip.

 

Geen angst maar verbinding.

 

Geen polarisatie maar samen-leving.

 

Stel je voor:

 

Je groeit in je bewustzijn en gebruikt de pure magie van woorden enkel nog om de wereld bij elke interactie mooier en liefdevoller te maken. Je creëert een wereld waarin je 100% jezelf kan zijn, waarin je je veilig voelt, en waarin je zowel jezelf volledig kan aanvaarden, exact zoals je bent. En door dit te doen voor jezelf, doe je vanzelf hetzelfde voor anderen.

 

Je draagt bij aan een wereld waarin we elkaar vrij laten om te doorvoelen wat er in ons leeft, en ons ook veilig voelen om dit uit te drukken, zonder angst voor kritiek of oordeel. Een wereld waarin we elkaar steunen en versterken, omdat we precies weten van elkaar wat elkeen precies nodig heeft om het leven nòg mooier te maken.

 

Een wereld waarin we bijdragen aan elkaars welzijn, niet ‘omdat het moet’, maar omdat we er zèlf ontzettend enthousiast en gelukkig van worden

 

Hoe mooi zou de wereld dan niet zijn? 

 

Dit hoeft geen droom te zijn. Dit kunnen we. Samen kunnen we van deze droom een realiteit maken. Ongeacht door wie we omgeven zijn en hoe de anderen met ons communiceren. We kunnen vanaf nu ALTIJD in onze kracht blijven staan, en vanuit liefde en plezier in verbinding gaan.

 

Wil je graag weten hoe?

 

=> Schrijf je dan nu in voor het traject Liefdevol Communiceren. 

Zodat jij de verandering kan zijn die je wil zien in deze wereld.

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en je bent bereid  verantwoordelijkheid te nemen voor je impact in deze wereld, door je manier van communiceren met anderen te verbeteren?

... op een liefdevolle manier leren communiceren met jezelf én anderen

... conflicten snel en efficient voorkomen of transformeren in verbindende momenten?

... (her)connecteren met jezelf en anderen vanuit je authentieke noden?

... dualiteit en conflict transformeren in eenheid en liefde?

... geen kritiek meer horen, maar enkel nog warme uitnodigingen?

... weten hoe je woede, depressie, schuldgevoel en schaamte kan transformeren in positieve wake-up calls?

 

... het verschil kennen tussen een compliment en oprechte appreciatie?

... weten hoe je communicatie kan inzetten om te helen (ipv te verwonden)?

Maar je weet niet waar beginnen?

 

Dan is deze uitgebreide traject voor jou

 

Herken je dit?

✓  Je bent bang om belachelijk gemaakt te worden, dus speek je niet altijd uit wat je denkt en voelt? 

 

 Je hebt het moeilijk het de huidige polarisatie binnen de maatschappij, en wil hier graag iets aan doen, maar weet niet hoe?

 

Je hekelt conflicten, maar het niet uitspreken weegt ook door?

 

Je hebt nood aan meer ‘echte’ verbinding, zowel met jezelf als met anderen? 

 

Je wil graag bijdragen aan een liefdevollere wereld, waarin iedereen zich veilig en geliefd kan voelen, maar weet niet goed waar te beginnen?

 

Het kàn anders!

✓  Ontdek waarom onze manier van denken & communiceren veroudert is, en hoe het anders kan.

 

Je wordt een wandelende safe space voor zowel jezelf als voor anderen.

 

Je ontdekt dat een manier om nooit nog een pijnlijke kritiek te moeten horen.

 

Je leert hoe je relaties kan helen én verdiepen. 

 

Jij kan een wandelend lichtje van hoop zijn, in duistere tijden.

 

Start nu je reis naar meer bewustzijn, en leer hoe je op een dieper niveau kan verbinden met jezelf en anderen, zònder oordeel, dankzij de cursus Liefdevol Communiceren.

 

Liefdevol Communiceren is de beste manier om je diepere noden vervuld te krijgen, en vergroot je kansen om oplossingen te vinden bij conflicten. Het verhoogt je gevoel van ‘samen-leving' tot een heel ander niveau. Je hebt de tools en inzichten in huis om van elk gesprek een diep verbindende ervaring te maken.

 

En, remember, de kwaliteit van je communicatie bepaalt de kwaliteit van je leven ( - Tony Robbins). 

 

Weet je niet waar beginnen? Start met de cursus Liefdevol Communiceren.

☆ Transformeer schuld, schaamte, depressie en woede in inspirerende tools voor een liefdevoller leven.

 

☆ Groei in bewustzijn, en beleef deze wereld op een heel andere manier. Eentje waarin je weet hoe je effectief kan bijdragen aan de oplossing. 

 

☆ Bouw verder je zelfvertrouwen op, en weet hoe je moeilijke onderwerpen kan uitspreken.

 

Verdiep je relaties met zowel geliefden, vreemden, collega's als klanten.

 

TISJUST054.jpg

Wat je zal leren:

Module 1: INTRO

In deze module neem ik je door de basis: Wat is liefdevol Communiceren? Hoe kan het jou helpen om authentieker op te dagen in deze wereld? En hoe kan het jou helpen om de verandering te zijn die jij wil zien in deze wereld? En de manier waarop je connecteert met anderen transformeren.

Module 2: START BIJ JEZELF

Hoe we die Liefdevolle energie en mindset in onszelf kunnen beleven, die de wereld zou weerspiegelen die we graag rondom ons zouden willen zien. Want als we dat niet kunnen intern, dan wordt het heel erg moeilijk om het in de externe wereld waar te maken. Je leert in deze module hoe je 100% in lijn met je waarden kan leven. En waarom dat zo belangrijk is. 

Module 3: EERLIJKHEID ZONDER OORDEEL

Hoe we Liefdevol Communiceren ons kan helpen om eerlijk te zijn met elkaar. En hoe we kunnen uitspreken wat er in ons leeft zònder oordeel, kritiek, beschuldigingen of beledigingen te gebruiken. 

Module 4: LIEFDEVOL LUISTEREN

In deze module gaan we kijken hoe je empatisch kan connecteren met dat wat er in de ander leeft. En hoe we kunnen ontdekken wat er het leven mooier zou maken voor hen. Eens we dit kunnen, zullen we snel zien dat elk conflict snel opgelost kan worden, wanneer beide partijen oprecht empatisch kunnen connecteren met elkaar.

Module 5: INTIMITEIT

In deze module leer je hoe je de intimiteit binnen intieme relaties kan verbeteren met de technieken van Liefdevol Communiceren. Bye bye taboes in bed, en hallo radicale authenticiteit en verdiepende connectie.

Module 6: AUTORITEIT

In deze modules gaan we het hebben over hoe we autoriteiten ervaren, én hoe we autoriteit kunnen uitoefenen. Hoe we dit anders kunnen doen, op een manier de creativiteit en co-creatie aanmoedigt, en waarin iedereen zich gerespecteerd en geapprecieerd voelt. Hands-on tools die je makkelijk kan toepassen in je rol als ouder, manager, leerkracht, mentor, …

Module 7: HELEN, BEMIDDELEN EN VERZOENEN

In deze module zal je leren hoe je de technieken van Liefdevol Communiceren kan inzetten om emotionele wonden te helen, en je te laten beseffen hoeveel macht je hebt om bij te dragen aan het helingsproces van anderen. Ook leer je hoe je de technieken kan inzetten bij bemiddeling en verzoening tussen partijen die in conflict zijn. 

Module 8: SOCIALE VERANDERING

In deze module zal je leren hoe je de technieken van Liefdevol Communiceren kan gebruiken bij het in gang zetten van je doelen op vlak van sociale veranderingen. Hoe we mensen positief kunnen beïnvloeden, die zich gedragen op een manier die we niet erg appreciëren, en wat we kunnen doen om samen tot duurzamere alternatieven te komen, waarin de noden van alle partijen vervuld worden.

Module 9: APPRECIATIE

In deze module bespreken wie het belang van appreciatie en het vieren van je successen. Dit omdat het belangrijk is om je energie en mindset ‘on point’ te houden, en om Liefdevolle Communicatie te kunnen blijven beoefenen, in een wereld waar het nog geen standaard is

TISJUST063.jpg

Is de cursus Liefdevol Communiceren iets voor jou?

✓ JA als...

... je klaar bent om 100% ownership te nemen over je welzijn, manier van denken, spreken en luisteren.

 

... je bereidt bent om elke week minstens één uur aan de slag te gaan met de cursus, en er de actie bij te ondernemen. 

... als je voelt dat het anders en beter kan dan de status quo, maar niet weet hoe. En klaar bent om dat te ontdekken en in de praktijk te brengen.

× NEEN als ...

... je niet bereidt bent om tijd te maken om met de cursus aan de slag te gaan. 

 

... je niet graag aan introspectie doet. 

... je niet van plan bent de theorie in de praktijk te zetten.

... je vasthoudt aan de status quo (hoe het nu is).

Praktisch

Je krijgt na inschrijving een mailtje waarin je zal uitgelegd zal krijgen hoe je je kan aanmelden op het besloten leerplatform.

 

Op dit platform zullen de modules vanaf dinsdag 10 oktober 2023 beschikbaar voor je worden in de vorm van video’s.

De cursus blijft levenslang beschikbaar voor jou. Zo kan je op elk moment terugkomen naar de cursus, wanneer je voelt dat je een opfrisser nodig hebt.

DRIE BONUSSEN

BONUS 1: Compleet werkboek waarmee je aan de slag kan. Hierin kan je alle theorie en oefeningen die je in de video's leert herbekijken, wanneer je even geen zin meer hebt in schermtijd.

BONUS 2: Alle lessen kan je ook downloaden als MP3, zodat je kan herhalen wanneer je onderweg bent in de auto, al wandelend door het bos, tijdens het huishouden, tijdens het winkelen,... Herhaling is de moeder van alle wijsheid, en dit is een erg fijne manier om het op een moeiteloze manier te kunnen blijven herhalen, waar je ook bent! 

BONUS 3 Extra module met extra oefeningen en woordenlijsten, zodat je je gevoelens- en noden- woordenschat kan uitbreiden, zodat je je nog beter kan uitdrukken op een verbindende manier.

BONUS 4: ben je bij de eerste 3? Dan krijg je bovenop dit programma ook nog 3x één op één RTT sessies (twv ca. 900 euro) met mij waarin we onbewuste blokkades gaan weghalen, zodat je nòg meer in je kracht kan gaan staan.

BONUS 5: Als 10 mensen zich inschrijven, neem ik jullie mee op een exclusieve retreat van 3 dagen in de Benelux.

TISJUST068.jpg
Mock up Liefdevol Communiceren.png

What to expect:

Live ondersteuning via 10 groupcalls (1 keer per week)

 

✓ Toegang tot de nieuwe module na elke groupcall,

    dus elke week een nieuwe module

 

✓ Levenslang toegang tot het on-line leerplatform

 

✓ Videolessen

 

✓ Downloadbare audio’s

 

 Downloadbaar e-book per module

 

✓ Oefeningen en duidelijke voorbeelden

 

✓ Woordenlijsten van noden en gevoelens 

Fysiek werkboek toegestuurd per post.

 2 halve live dagen om 'in het echt' te connecteren met elkaar.

✓ EXTRA: de eerste 3 krijgen als bonus drie 1-1 sessies waarin we de onbewuste blokkades wegnemen
dmv hypnotherapie. (twv 900,00 euro)

✓ EXTRA: Zijn we met 10? Dan neem ik jullie mee op een exclusieve retreat van 3 dagen in de Benelux! 

Slechts 10 plekjes beschikbaar!

€ 2.997,00

2 formules Liefdevol Communiceren

Opgepast!
De deuren sluiten over:

"Dankjewel An-Sofie om zoveel waardevolle theorie rond liefdevol communiceren tot één geheel te laten samenvloeien. Je brengt niet enkel inzichten, jij doorleeft die inzichten en dat voel ik elke keer in onze verbinding.

Ik word me dankzij jouw cursus elke dag nog meer bewust van mijn eigen noden en die van anderen, hoe ik hier oordeelvrij naar kan luisteren, ze kan uiten en ze alle ruimte kan geven.

Dat uit zich enerzijds in mijn relatie tot mezelf waarin in milder ben geworden. Anderzijds is dit merkbaar in mijn relaties met anderen waarin polarisering minder zijn weg vindt.

Ik vind jouw cursus zo waardevol dat ik hem zelfs vermeld op mijn CV.

Ik wens het ons allemaal toe dat dit ooit op een dag dé universele taal mag zijn die we meegeven vanaf het moment dat nieuw leven gecreëerd wordt.

De wereld zal er magisch uitzien"

- Sanne

"Ik wist niet juist wat te verwachten toen ik aan de cursus begon maar mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Op een heel eenvoudige, behapbare manier reikt An-Sofie tools aan die je aan het denken én ook aan het werk zetten, je ' inner werk'. Er is iets in gang gezet wat vraagt naar meer exploratie maar ik voel me nu al sterker, liefdevoller. De basis is gelegd, de 'phoenix' is wakker . Daarnaast ook echt dikke pluim voor An-Sofie zelf. De manier waarop ze dit brengt, zo puur zo liefdevol, ja dat maakt echt wel een en hét verschil. Ben ongelooflijk dankbaar dat deze cursus en deze dame mijn pad gekruist zijn!"

- Aniëlla Boogaerts

"Zalig heb ik het gevonden en keek met veel interesse uit naar iedere nieuwe komende module.

Wat An-Sofie uitlegt doet ze met liefde, kennis en overtuiging. Het geheel met de nodige duidelijke voorbeelden en oefeningen.
Regelmatig beluisterde, herbeluisterde ik de opnames tijdens het wandelen… ik werd er steeds rustiger en gelukkiger van.

Het gaf me moed en hoop voor mezelf en in mijn relatie tot de andere: Zelfkennis om een betere mens te worden in een zo beter wordende wereld.

 
Een échte aanrader!
Een meesterwerk.
 
Dank je wel An-Sofie."

- Daniele Hansma

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

Voor mensen die klaar zijn om het anders aan te pakken. Mensen die het beu zijn om te leven in een wereld van polarisatie en conflict, en nood hebben aan een safe space om deze nieuwe mindset en skills te ontwikkelen. En klaar zijn voor meer authenticiteit en diepere connecties.

Wanneer kan ik starten?

De deuren van het traject gaan open op dinsdag 10 oktober 2023 om 10u. Dan zal je kunnen inloggen via de inloggegevens die je zal krijgen via mail. Hou je inbox dus goed in de gaten! ;-)

Hoelang is de cursus beschikbaar?

 

De cursus (incl. de video's, audio's als e-book) blijft levenslang beschikbaar. Zo kan je op elk moment terugkomen en opfrissen en/of verdiepen in de materie. Want, trust me, je groeit elke dag, en elke keer zal je nog nieuwe dingen oppikken. 

Het is een grote investering en dat schrikt me wat af.

Dat begrijp ik. Ik vind het zelf ook altijd heel spannend om een grote investering te doen. Maar het zijn net die grote investeringen die me gebracht hebben tot waar ik nu sta. En Liefdevol Communiceren heeft, tot nu toe, mijn leven het meest diepgaand veranderd for the better.

 

De vraag is dan: wat is een goede communicatie en het gevoel van thuiskomen in jezelf jou waard? 

Wanneer vinden de Q&A live sessies plaats? (VIP formule)

Om de twee weken na aanvang van de cursus zal er een Live Groupcoaching Call zijn waarin al je vragen beantwoord zullen worden. 

 

Kan je er niet bij zijn met de live calls? Geen probleem, stuur je vragen in via de 'vragenformulieren' per module, dan beantwoord ik deze in de live Q&A coaching calls, en dan kan je altijd nadien de replay herbekijken (deze zullen worden toegevoegd aan je leerplatform).

Kan ik een factuur krijgen?

 

Yes! Beter nog: vul je (bedrijfs)gegevens in bij het afrekenen, dan krijg je automatisch je factuur in je mailbox eens je betaling in orde is

Ik ben niet tevreden. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Oh, zo jammer dat de cursus niet voldoet aan je wensen. Maar no worries; als je na 14 dagen na aanvang van de cursus (dus 24 oktober 2023) niet tevreden bent, stuur je ons gewoon een mailtje naar tisjust@yahoo.com en dan storten we je geld met veel liefde terug.

Wie ben ik?

Hey hey lieve prachtziel,

mijn naam is An-Sofie en ik werk inmiddels al zowat 10 jaar in de luchtvaart als stewardess (hoofdberoep), waar ik dagelijks met honderden mensen in contact kom. Als HSPer is dat soms wel een uitdaging. Als kind ervaarde ik dr echtscheidingen van kortbij, en leerde al snel dat ik als volwassene nooit iemand opzettelijk 'slecht' wilde doen voelen. In tegendeel, mijn doel ging zijn:

Mensen gelukkig maken!

Resultaat? Ik werd een pleaser eerste klasse.

 

Zeer vermoeiend.

Na een relatiebreuk in 2016 besefte ik dat ik mezelf helemaal had weggecijferd in de hoop mijn toenmalige partner te kunnen behouden, en zijn liefde te 'verdienen'. 

Not a good idea. 

Na deze breuk nam ik de tijd hoe ik beiden kon verwezenlijken: liefdevol bijdragen aan het welzijn van anderen, ZONDER mezelf erin te verliezen of te verloochenen. 

TISJUST067.jpg
TISJUST054.jpg

En ... ik vond antwoorden.

 

Ik begon ze toe te passen eerst op mezelf (liefdevolle self-talk), en ervaarde hoe helend dit was. Nadien breidde dit zich uit op collega's en passagiers, en uiteindelijk ook op nabije familie. 

Wat bleek? Het had een positief effect op IEDEREEN! Ook al wisten ze niet precies wat ik deed, de meeste mensen voelen zich veilig en gewaardeerd in onze interacties, en ik voel dat ik beter mijn grenzen kan aangeven. Ik hoor steeds minder oordelen, en steeds meer de noden achter de woorden. Dit veranderde mijn leven. 

En nu wil ik graag deze techniek ook met jou delen, zodat jij ook een safe space kan creëeren voor jezelf en alle mensen met wie je in contact komt. Zodat we samen een wereld van plezier, bijdragen en authenticiteit kunnen creëeren, ongeacht wat er in de externe wereld aan het gebeuren is.

Are you in?

Veel liefs,

An-Sofie

bottom of page