top of page

MATERIAAL OM
SAPJES & SMOOTHIES TE MAKEN
TISJUST079.jpg

Dit is het materiaal dat ik persoonlijk gebruik in mijn keuken, en ik ben er ontzettend tevreden van. Al raad ik je aan om niet meteen nieuwe machines te kopen, en eerst te starten met wat je al hebt. Merk je dat je de sapgewoonte echt te pakken hebt, en er graag verder mee wil, dan kan je alsnog voor upgrades gaan in de keuken. Maar start dus vooral waar je nu bent, met wat je nu al in huis hebt. 

Mocht je bvb enkel een blender in huis hebben: perfect! Dan kan je je smoothie zeven doorheen een melkzak, een zeef of zelfs een oude nylon kous, om zo enkel het sap (zonder de pulp) over te houden. 

Bewaar de sapjes in oude confituurpotten of glazen passata flessen. Nogmaals: ga hier geen nieuwe flessen voor aankopen, en probeer aub ook plastic flessen te vermijden (ze geven nl microparticules af aan de inhoud, en dit kan je hormoonbalans op termijn stevig verstoren).

BLENDER

Ik heb de FROOTHIE OPTIMUM 9400 blender, en ben hier zeer tevreden van. Initieel wilde ik heel erg graag een VITAMIX blender, maar daar was toen ik eraan begon geen budgetvriendelijke optie van. Inmiddels is dat verandert (YAY!) en raad ik je hem echt heel graag aan! (hij kost nu € 439,00 ).

De bugetvriendelijke optie is de NUTRIBULLET, zeer makkelijk in gebruik en afwas. (€ 59,95).

 

SLOWJUICER

Ik heb in 2017 geïnvesteerd in de SANA slowjuicer van het merk OMEGA. Toegegeven, aan de prijs van € 699,00  niet de goedkoopste, maar oh zo handig om op te kuisen (niet onbelangrijk!), zeer sterke motor, en zeer droog pulp dat eruit komt (wat betekent dat het maximale aan sap uit je ingrediënten geperst is geweest). Ik kocht deze nadat mijn mama slecht nieuws had gekregen ivm haar gezondheid in februari, en aangezien we niet naar een sap-retreat konden gaan samen (wegens reis-restricties), besloot ik éénmalig te investeren in dit prachtige toestel. 

 

En ik moet zeggen: nog geen dag spijt van gehad!

 

En qua budget? Als je uitrekent dat je hem elke dag zal gebruiken tijdens de retreat/challenge van 28 dagen, kost dit toestel je ongeveer 25 euro/dag. Daarna heb je hem levenslang! 

Mocht je meedoen aan de challenge, dan kosten je ingrediënten zowat 100 à 150 euro/week. Geef toe dat dit een heel pak goedkoper is dan klaargemaakte koudgeperste sapjes te kopen of dan op retreat te gaan in het buitenland. 

Om nog niet te spreken over de gezondheidskosten die je bespaart op lange termijn!

Echt, deze investering is een win-win-winner!!!

 

Sana slowjuicer.png
nutri bullet.png

Nutri Bullet

Voor snelle smoothies en shakes waar je weinig tijd hebt voor de afwas, of voor kleinere hoeveelheden, kan ik je de NutriBullet wel aanraden. Dit kleine toestel kost zowat € 59,95 en is een heerlijke aanvulling aan de voorbije twee toestellen als je graag sapt en smoothies drinkt. 

Doordat hij makkelijker afwas dan de grote blender, gebruik ik deze vaker bij kleine hoeveelheden, zoals bvb voor smoothiebowls als ontbijt, wanneer ik weinig tijd heb. 

Juicy me challenge - poster.jpg

DOE MEE MET DE 28-DAAGSE

JUICY ME CHALLENGE

Ben jij klaar om je gezondheid naar een volgend niveau te tillen? Om een volledige reset te doen? Je energie stevig te boosten? Je darmen terug in orde krijgen? Je huid doen stralen? Ownership nemen over je gezondheid en welzijn? 

 

Dan kan je je nu nog inschrijven voor de begeleide 28-daagse

sap- en smoothie retreat die zal van start gaan op maandag 12 juni 2023.

WAT?

- 28 dagen begeleid adhv video's en worksheets.

- een volledig e-book met recepten

- inkopenlijstjes per week 

- afdrukbaar gratitude dagboek

- afdrukbare weekplanning

- wekelijkse Live support calls via Zoom (telkens op zondag)

- een support groep in Telegram voor ondersteuning elke werkdag van 9-17u gedurende de volledige 28 dagen.

 

Schrijf je vandaag nog in voor de Juicy Me Challenge (editie '23)

aan slechts € 249,00.

bottom of page