top of page
TISJUST057.jpg
Hallo lieve luitjes,
Mijn naam is An-Sofie, en ik ben de bezielde ondernemer achter 'tisjust'. 
Hoe is het nu eigenlijk allemaal begonnen?
 
Mijn interesse in PLANTAARDIGE VOEDING startte in 2013 met een hardnekkige vorm van acne. Niets van de farma-industrie wist me van deze kwaal af te helpen, tot ik er zelfs ziek van werd (van Roaccutane, meer bepaald). Ik wierp alles in de vuilbak, en ging op zoek naar natuurlijke alternatieven. Al snel ontdekte ik dat voeding een ontzettende impact had. Na slechts één maand zonder zuivel, had ik terug een baby huidje. Dit triggerde m'n nieuwsgierigheid, en al snel verslond ik het ene boek na het andere over plantaardige voeding, en bekeek meerdere documentaires. Het is zoals de Matrix; eens je het weet, kan je niet meer terug! Ik werd eerst vegetariër, en zes maand later vegan. Ik ontdekte dat me veel kennis was achtergehouden over waar onze voeding vandaan komt, en welke impact ze heeft op ons lichaam, laat staan op onze planeet. Ik bleef verder 'studeren' om zeker te zijn of ik het allemaal wel goed begreep. Hoe meer ik opzocht, hoe meer ik overtuigd geraakte van de waarde van plantaardige voeding. Intussen, fast forward, ben ik sinds november 2017 ook gecertifieerd (Vegan) Raw Food Chef. Mijn opleiding deed ik bij Sayuri Tenaka in Ubud, Bali. En ben ik helemaal klaar om deze waardevolle kennis te delen!
 
Belangrijk dat je onthoudt is: Je voedingskeuzes hebben een gigantische impact: op je gezondheid, welzijn, mentale bewustzijn, op het welzijn van dieren en onze planeet. You CAN heal yourself!
De interesse in AFVALVRIJ LEVEN kwam voornamelijk door mijn huidige hoofdberoep in de luchtvaart, namelijk stewardess. Na iedere vlucht vroeg ik me af hoe het mogelijk was dat we al die vuilzakken zo gevuld kregen op slechts enkele uren tijd. Dit inspireerde me om mijn eigen gedrag te gaan observeren, en te beginnen zoeken naar mogelijke oplossingen. Op het moment dat ik begon met dit experiment zat ik in financiële krappe schoentjes. Ik merkte al snel dat ik met deze manier van leven heel wat geld bespaarde. Dit maakte me enkel enthousiaster! Laten we wel eerlijk zijn; het is een proces, met vallen en opstaan, en dat is het nog steeds. Het belangrijkste is; HEB ER PLEZIER IN! Elke overwinning is niet enkel voor jezelf, maar ook voor je omgeving én de natuur. Dat motiveert om door te gaan!
 
En nu sta ik te popelen om deze kennis met jou te delen, zodat jij meteen aan de slag kan gaan met beproefde technieken. Je wint hopen tijd en trial & error (dat ik heb ik al voor jou gedaan). Je zal ook snel merken dat je dankzij deze levensstijl massa's  geld en tijd bespaart. I garantie you: it's a win-win-win-... situation! En het begint gewoon met een eerste stap! Be the change you wish to see in this world! 
En volgens mij vloeit dit alles spontaan, als je start bij AUTHENTIEKE ZELFLIEFDE. Alles wat we doen en denken is een rechtstreekse weerspiegeling van ons bewustzijn en hoe we ons in ons vel voelen. Als jij jezelf 100% graag ziet, en echt 100% verantwoordelijkheid opneemt voor je geluk en welzijn, dan wil je niets liever dan dit geluk en welzijn delen met de wereld! Je ziet de interconnectiviteit tussen alles, en je beseft dat jouw acties, woorden en intenties een impact hebben. Zowel op jezelf als de wereld rondom jou. Je hebt ALTIJD EEN KEUZE. Als je je hier bewust van wordt, kan je heel bewust keuzes gaan maken die niet alleen een impact hebben op jouw geluk, maar ook op het welzijn van iedereen.
 
Our choices and degree of self love matter.   
Graag deel ik nu mijn passies, kennis en ervaring met JOU zodat ook JIJ op een eenvoudige, speelse en toegankelijke manier kan starten met jouw meest liefdevolle en impactrijke  leven. 
Het allerbelangrijkste dat ik hier vooral wens te delen is: WEES LIEF VOOR JEZELF! Alleen dàn kan er een duurzame verandering plaatsvinden. Heb plezier, speel ermee, en kijk wat het voor jou doet. 
 
Feedback is altijd welkom. Ik ben ervan overtuigd dat we het snelst kunnen groeien, als we dat samen doen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wees maar niet verlegen en stuur me een berichtje. 
 
Sharing is caring!
 
Let's do this! 
Veel liefs,
An-Sofie
TISJUST047.jpg
Zeg
Hallo

Je bericht is verstuurd! Dankjewel :-)

Over ons
About me
bottom of page