Zeg
Hallo
 
Hallo lieve luitjes,
Ik ben is An-Sofie. 
 
Mijn interesse in plantaardige voeding startte in 2013 met een hardnekkige vorm van acne. Niets van de farma-industrie wist me van deze kwaal af te helpen, tot ik er zelfs ziek van werd (van Roaccutane, meer bepaald). Ik wierp alles in de vuilbak, en ging op zoek naar natuurlijke alternatieven. Al snel ontdekte ik dat voeding een ontzettende impact had. Na slechts één maand zonder zuivel, had ik terug een baby huidje. Dit triggerde m'n nieuwsgierigheid, en al snel verslond ik het ene boek na het andere over plantaardige voeding, en bekeek meerdere documentaires. Het is zoals de Matrix; eens je het weet, kan je niet meer terug! Ik werd eerst vegetariër, en zes maand later vegan. Ik ontdekte dat me veel kennis was achtergehouden over waar onze voeding vandaan komt, en welke impact ze heeft op ons lichaam, laat staan op onze planeet. Ik bleef verder 'studeren' om zeker te zijn of ik het allemaal wel goed begreep. Hoe meer ik opzocht, hoe meer ik overtuigd geraakte van de waarde van plantaardige voeding. Intussen, fast forward, ben ik sinds november 2017 ook gecertifieerd (Vegan) Raw Food Chef. Mijn opleiding deed ik bij Sayuri Tenaka in Ubud, Bali. En ben ik helemaal klaar om deze waardevolle kennis te delen! 
De interesse in afvalvrij leven kwam voornamelijk door mijn huidige hoofdberoep in de luchtvaart, namelijk stewardess. Na iedere vlucht vroeg ik me af hoe het mogelijk was dat we al die vuilzakken zo gevuld kregen op slechts enkele uren tijd. Dit inspireerde me om mijn eigen gedrag te gaan observeren, en te beginnen zoeken naar mogelijke oplossingen. Op het moment dat ik begon met dit experiment zat ik in financiële krappe schoentjes. Ik merkte al snel dat ik met deze manier van leven heel wat geld bespaarde. Dit maakte me enkel enthousiaster! Laten we wel eerlijk zijn; het is een proces, met vallen en opstaan, en dat is het nog steeds. Het belangrijkste is; HEB ER PLEZIER IN! Elke overwinning is niet enkel voor jezelf, maar ook voor je omgeving én de natuur. Dat motiveert om door te gaan! 
Op deze website deel ik graag mijn ondervindingen, ideeën en kennis die ik de laatste jaren opdeed.
Het allerbelangrijkste dat ik hier vooral wens te delen is: WEES LIEF VOOR JEZELF! Alleen dàn kan er een duurzame verandering plaatsvinden. Heb plezier, speel ermee, en kijk wat het voor jou doet. 
 
Feedback is altijd welkom. Ik ben ervan overtuigd dat we het snelst kunnen groeien, als we dat samen doen. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wees maar niet verlegen en stuur me een berichtje. 
 
Sharing is caring!
 
Let's do this! 
Veel liefs,
An-Sofie
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© JUST.

 

eenmanszaak / BE0682.793.193 / RPR Mechelen 

Sint Katelijnestraat 94, 2800 Mechelen

tisjust@yahoo.com