top of page

immersive e-course
 
ZERO WASTE
BASICS
TISJUST004.jpg

Als mens maken we dagelijks bergen afval. We horen van de plastic eilanden in de oceaan, en zien het rondom ons wanneer we gaan wandelen in de natuur: over liggen SUI's (Single Use Items) die we letterlijk slechts één keer gebruiken en dan wegwerpen. Dit heeft een stevige impact op onze planeet en op onze gezondheid.

Kunnen we dan echt niet beter? 

Zeker wel!

Er bestaat zoiets als 'afvalvrij leven'. Maar hoe begin je daaraan? En hoe doe je dat precies? Kan dat op een eenvoudige, tijdbesparende en goedkope manier? Ik kan je verzekeren; Het antwoord is JA!

 

En dàt leer je in deze masterclass!

 

 

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en leven met een positieve impact?

.... op een eenvoudige en speelse manier tot 85% van je afval verminderen

.... tijd en geld besparen door beproefde life-hacks  en basisprincipes te leren van iemand die het al 7 jaar doet?

.... je gezondheid boosten door geen giftige ingrediënten meer op je huid te smeren?

(je leert hoe je zelf je deo, tandpoeder, scrub, enz. kan maken)

 

.... dit te leren op een speelse en toegankelijke manier? 

 

.... deel zijn van de oplossing (ipv het probleem)?

 

.... liefdevol begeleid worden in je proces door gelijkgestemden en mezelf? 

 

.... de verandering zijn die je wil zien in de wereld?

#walkyourtalk

 

Dan is deze masterclass speciaal voor jou 

Praktisch

Wanneer je een ticket hebt aangekocht, ontvang je binnen de 24u  toegang tot een besloten Instagram account. Je kan dus meteen van start gaan! 

Op dit account zijn video's beschikbaar waar de 5 modules in besproken worden.

Je kan ze tot 31/12 herbekijken, waar en wanneer je maar wil. 

Er zullen in totaal 5 modules gedeeld worden, die telkens 15 min in beslag nemen. 

Bonus 1: Je krijgt toegang tot een community gelijkgestemde zielen, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: De verandering zijn die we willen zien in deze wereld. 

Bonus 2: Eénmaal per maand is er een live-sessie, waarin alle vragen beantwoord worden. Deze wordt ook opgeslagen in IGTV om nadien te kunnen herbekijken. 

Bonus 3: Recepten om zelf je meest gebruikte producten (persoonlijke en huishoudelijke hygiëne) zelf te maken, met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. 

      

foto reinigingsspray.jpg
Zero waste - shopping items.JPG

Wat je zal leren

Module 1: BASISPRINCIPES

Je leert de zes basisprincipes van afvalvrij leven. We leggen een stevige fundering om goed van start te gaan. 

Module 2: INKOPEN

Hoe doe je je inkopen? En waar? Hoe bereid je je hierop voor? En hoe pak je dit praktisch aan in de winkel? Hierop krijg je duidelijke antwoorden waar je meteen mee van start kan gaan!

Module 3: LUNCHPAKKET

Hoe kan je alle plastic en wegwerp items die je vaak in lunchpakketjes ziet vervangen met duurzame alternatieven en technieken? Ook hier leer je hands-on tools die je meteen kan gebruiken en uittesten. 

Module 4: PERSOONLIJKE HYGIËNE

Dit zal de grootste blok zijn. Je leert hoe je je lichaam heerlijk kan verzorgen en proper houden met 100% natuurlijke ingrediënten. We maken samen een deo, tandpoeder, scrub, muggenmelk en nog veel meer.

Module 5: HUISHOUDEN

Deze dag bespreken we natuurlijke alternatieven om je huishouden op een afvalvrije manier te organiseren. Bespaar plek in je kasten en geld uit je budget met deze eenvoudige tips!

Wanneer je alles wat je leert toepast, kan je heel gemakkelijk tot 85% van je afval verminderen! Je bespaart dus niet alleen geld en tijd, maar boost ook je gezondheid én die van de planeet!

 

Zet je nu op de wachtlijst!

"super toffe en leerzame workshop maar vooral het aanstekelijke enthousiasme van An Sofie is zeer inspirerend en hoopvol Ik kijk al uit naar de volgende! "

- Gabriëlle Francesco

"Ik volgde reeds 2 cursussen bij An-Sofie: de cursus afvalvrij leven en de cursus over zelfliefde en ik kan ze allebei enorm aanbevelen! De tips die An- Sofie deelt zijn zooo waardevol. Ze weet echt waarover ze praat. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. 

An-Sofie is een warm persoon die enorm veel positiviteit uitstraalt. Ik laat me heel graag door haar inspireren en kijk alvast uit om nog meer cursussen bij haar te volgen in de toekomst."

- Tania Gaublomme

"De workshop zero waste basics is super leuk en interessant! Ik ga naar huis met enkele nieuwe inzichten en handige receptjes. Je komt super kalm en rustig over en dat stelde me ook op m'n gemak. Ik kijk alvast enorm uit naar je komende workshops!"

- Kato Aerts

Sharing is caring

 

Wist je trouwens dat je door je in te schrijven voor deze cursus ook rechtstreeks bijdraagt aan de levenskwaliteit en toekomst van anderen? Dat hoor je goed! 

Naast je rechtstreekse positieve impact die je zal maken wanneer je alles toepast wat je leert in deze e-course, gaat 10% van je inschrijvingsgeld rechtstreeks naar het weeshuisproject 'FOODSTEP' in Uganda, waar straatkinderen worden opgevangen, verzorgd, gevoed, en een volwaardige vakopleiding krijgen om nadien zelfstandig en zelfzeker het volwassen leven van start te kunnen gaan. Foodstep houdt zich ook bezig met kinderen uit gevangenissen te halen en te adopteren, en een aangespaste opvang voor kinderen met een beperking. 

 

Dus door jezelf te trakteren op deze cursus, draag je rechtstreeks bij aan een liefdevolle thuis en toekomst voor anderen. Sharing is caring. 


bottom of page