top of page

Online Masterclass
 
EMPOWER
YOURSELF
TISJUST033.jpg

Je loopt momenteel wat verloren. Je voelt je verward of overweldigd door wat er allemaal rondom je heen gebeurt. Je bent jezelf even kwijt. Dat is ok. Zo zo menselijk. We gaan hier allemaal wel eens door. Echt! 

 

Alleen hebben we op school of daarbuiten nooit geleerd hoe je hiermee kan omgaan. Hoe je krachtige funderingen kan leggen om je eigenwaarde in te zien. Hoe je kan omgaan met dat kritische stemmetje in je hoofd. Om tijd en ruimte te maken, om even af te toetsen bij jezelf; is dit wel écht wat ik wil? Maakt dit me wel écht gelukkig? Hoe spreek ik mijn noden op een liefdevolle en concrete manier uit? En hoe kan ik op een liefdevolle en bekrachtigende manier omgaan met al die heftige emoties die ik soms voel?

Ik vind dit jammer. Want het is de basis voor ons welzijn: zelfliefde. 

Want alleen wanneer je jezelf écht graag ziet, en weet hoe liefdevol voor jezelf kan zorgen, kan je pas echt 100% aanwezig zijn voor anderen, zonder verwachtingen. 

Ik ging jarenlang op zoek naar praktische hands-on tools en oefeningen als antwoord op deze vragen. En deze wil ik nu heel graag met jou delen in deze masterclass. 

Dus, als jij klaar bent om terug 100% ownership te nemen voor je leven, en de praktische tools te leren om terug in je kracht te gaan staan, dan is deze cursus voor jou!

 

Want als jij goed zorgt voor jezelf, loopt je emmertje van liefde over, en ga je vanzelf nòg beter zorgen voor de wereld rondom jou!

#bethechange

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en je bent bereid  verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk

... weten hoe je uit de slachtofferrol kan stappen en terug 100% in jouw kracht kan gaan staan?

.... op een liefdevolle manier leren communiceren met jezelf en anderen? 

.... (her)connectoren met je authentieke noden?

.... je innerlijke criticus transformeren in een liefdevolle en empowering tool?

 

.... hoe je kan omgaan met moeilijke emoties?

 

... ontdekken waarom luisteren naar je eigen noden niet egotistisch is, en eigenlijk zelfs altruïstisch?

.... je meest liefdevolle en authentieke zelve zijn? #leadbyexample

Dan is deze masterclass speciaal voor jou

     Jouw investering: € 249,00 

Praktisch

Wanneer je een ticket hebt aangekocht, ontvang je binnen de 24u 

toegang krijgt tot een besloten Instagram account. 

Op dit account zijn video's beschikbaar waar de 5 modules in besproken worden.

Je kan ze tot 31 december 2020 herbekijken, waar en wanneer je maar wil. 

Er zullen in totaal 5 modules gedeeld worden, die telkens

15 min in beslag nemen. Zo krijg je voldoende tijd om je de oefeningen eigen te maken. 

Bonus 1: Je krijgt toegang tot een veilige community gelijkgestemde zielen. 

Bonus 2: Eénmaal per maand is er een live-sessie, waarin alle vragen beantwoord worden. Deze wordt ook opgeslagen in IGTV om nadien te kunnen herbekijken. 

Bonus 3: Extra oefeningen en inspiraties gebaseerd op jouw vragen in een extra module, zodat je echt alle tools in handen krijgt om terug je meest liefdevolle en authentieke zelve kan zijn.

Koop nu jouw ticket aan € 99,00 

      

TISJUST019.jpg
TISJUST046.jpg

Wat je zal leren:

Module 1: WHY

In module 1 leg je de funderingen om terug te kunnen thuiskomen bij jezelf. Je herconnecteert met je diepste noden en grootste dromen. Je doet een visualisatieoefening en maken kennis met blokkades die je momenteel tegenhouden om je meest liefdevolle en authentieke zelf te kunnen zijn. Hier gaan we in module twee mee aan de slag. 

Module 2: EMPOWER

We gaan aan de slag met de innerlijke criticus. Je leert praktische tools om deze te transformeren in ware powertools.

Module 3: CONNECT

In deze module maak je kennis met liefdevolle communicatie. Nu je weet wat je wil, en hoe je kan omgaan met de innerlijke criticus, ben je klaar om te leren hoe je je noden kan uitspreken tov jezelf én anderen op een liefdevolle en bekrachtigende manier. Je leert ook hoe je jezelf en geliefden complimentes kan geven op een manier die niemand kan afslaan.op een liefdevolle manier leren communiceren met jezelf en anderen? 

Module 4: EMBRACE

In deze module leer je moeilijke emoties leren omarmen en maak je kennis met de waarde van liefdevolle en oordeelloze aandacht.

Module 5: APPRECIATE

In de laatste module vieren we! Leer hoe je in alledaagse momentjes kan herconnecteren met je meest enthousiaste, energieke en liefdevolle zelve, ook op moeilijke momenten.

Koop nu jouw ticket aan € 99,00

"Ik volgde de cursus Empower Yourself en ik was verrast hoeveel waardevolle informatie, oefeningen we hebben gekregen, mooie en inspirerende woorden , snelle feedback bij vragen of struggles. Ik ben zo blij deze mooie ziel te mogen leren kennen en waarderen. An-Sofie is een prachtige vrouw van binnen en van buiten, ze straalt dat ook uit. Zeker een echte aanrader."

- Séverine Willems

"Ik wist niet juist wat te verwachten toen ik aan de cursus begon maar mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Op een heel eenvoudige, behapbare manier reikt An-Sofie tools aan die je aan het denken én ook aan het werk zetten, je ' inner werk'. Er is iets in gang gezet wat vraagt naar meer exploratie maar ik voel me nu al sterker, liefdevoller. De basis is gelegd, de 'phoenix' is wakker . Daarnaast ook echt dikke pluim voor An-Sofie zelf. De manier waarop ze dit brengt, zo puur zo liefdevol, ja dat maakt echt wel een en hét verschil. Ben ongelooflijk dankbaar dat deze cursus en deze dame mijn pad gekruist zijn!"

- Aniëlla Boogaerts

"Ik volgde reeds 2 cursussen bij An-Sofie: de cursus afvalvrij leven en de cursus over zelfliefde en ik kan ze allebei enorm aanbevelen! De tips die An- Sofie deelt zijn zooo waardevol. Ze weet echt waarover ze praat. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. 

An-Sofie is een warm persoon die enorm veel positiviteit uitstraalt. Ik laat me heel graag door haar inspireren en kijk alvast uit om nog meer cursussen bij haar te volgen in de toekomst."

- Tania Gaublomme

Sharing is caring

 

Wist je trouwens dat je door je in te schrijven voor deze cursus ook rechtstreeks bijdraagt aan de levenskwaliteit en toekomst van anderen? Dat hoor je goed! 

Naast je rechtstreekse positieve impact die je zal maken wanneer je alles toepast wat je leert in deze e-course, gaat 10% van je inschrijvingsgeld rechtstreeks naar het weeshuisproject 'FOODSTEP' in Uganda, waar straatkinderen worden opgevangen, verzorgd, gevoed, en een volwaardige vakopleiding krijgen om nadien zelfstandig en zelfzeker het volwassen leven van start te kunnen gaan. Foodstep houdt zich ook bezig met kinderen uit gevangenissen te halen en te adopteren, en een aangespaste opvang voor kinderen met een beperking. 

 

Dus door jezelf te trakteren op deze cursus, draag je rechtstreeks bij aan een liefdevolle thuis en toekomst voor anderen. Sharing is caring. 


Sharing is caring
bottom of page