- Workshops 2020 -

- zondag 29/03 -

Healing

Raw Vegan
Breakfast
Workshop

De lente staat voor de deur, tijd voor de grote lente schoonmaak! Maar waarom stoppen bij je huis? En niet ook je lichaam terug in optimale conditie krijgen? In deze workshop leer je hoe je in een handomdraai de lekkerste, meest zuivere en voedende ontbijtjes kan tevoorschijn toveren. Zo vul jij je lichaam van nu af aan enkel nog met liefde.

 

We gaan samen in de keuken aan de slag en bereiden zelfgemaakte plantaardige melk, gRAWnola, snelle plantaardige yoghurt, groene smoothibowl, chia pudding en nog veel meer.   

Nadien schuiven we aan tafel, om onze bereidingen te genieten, terwijl ik op al je vragen beantwoord over liefdevolle plantaardige voeding. 

Na afloop wordt je nog een e-book toegestuurd waarin alle recepten met foto's in staan, zodat je thuis verder kan experimenteren met je nieuwe kunsten.

Wanneer:          zondag 29/03/2020, van 10 tot 13u00

Prijs:                   75 euro

Waar:                 Sint Katelijnestraat 94, 2800 Mechelen

Inschrijven:        tisjust@yahoo.com

foto: @bynouchka

foto: @bynouchka

- Dinsdag 31 maart 2020 -

Self Love 
Women Gathering

Loop jij jezelf ook soms voorbij? Zou je graag even stilstaan in het moment? Herconnecteren met jezelf, je doelen, je natuur, omgeven door gelijkgestemde vrouwen? Loop je momenteel even verloren en wil je graag terug connectie maken met wat voor jou belangrijk is? Die kritische stemmetjes in je hoofd omdraaien in leerrijke en liefdevolle boodschappen? Je energie terug aanvullen?

Dan is deze women tribe gathering iets voor jou!

 

Op dinsdag 32 maart komen we met een kleine groep van maximum 10 vrouwen samen in de natuur rondom Mechelen, om samen terug connectie te maken met onszelf, elkaar en de natuur,  onder het thema 'zelfliefde'. 

Leer enkele eenvoudige technieken om jezelf graag te zien, je doelen duidelijk op papier te krijgen, en hoe je op een liefdevolle manier kan communiceren met jezelf en anderen. Kom mee proeven van het 'women tribe' gevoel.

 

Schrijf je op tijd in, want de plekjes zijn beperkt.

Wanneer:          dinsdag 31/03/2020, van 20 tot 22u00

Prijs:                   65 euro

Waar:                 Sint Katelijnestraat 94, 2800 Mechelen

Inschrijven:        tisjust@yahoo.com 

- op afspraak -

Zero Waste
en/of
Vegan Workshops 
op maat

Ben je een zero waste enthousiasteling, maar weet je niet goed waar exact te beginnen of hoe je je game kan boosten? Leer je graag meer over liefdevolle plantaardige voeding? Hoe je heerlijkheden in een handomdraai kan bereiden voor jezelf, je gezin en/of familie en vrienden? Wil je graag een heerlijke avond beleven samen met 4 à 5 mede-eco-enthousiastelingen? Dan zit je hier aan het juiste adres! 

Je kan vanaf nu een workshop op maat boeken bij tisjust! Yay!! 

Prijs:                350 euro (max 6 personen) + verplaatsingskosten

                        (gratis verplaatsingskosten voor Mechelaars)

Incl:                 bio ingrediënten, materiaal,

                        e-book met recepten, massa liefde en enthousiasme

Waar:              bij jouw thuis/in het park/... Waar jij zelf maar wil! ;-)

Booking:        tisjust@yahoo.com 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© JUST.