28-daags
JUICY ME CHALLENGE
Juicy me challenge - poster.jpg

WAT.EEN.JAAR! Omg, 2020 en 2021 zijn helemaal in de ban geweest van een globale gezondheidscrisis. Helaas hebben we in de algemene media heel weinig te horen gekregen over hoe we zelf ons lichaam kunnen ondersteunen naar een optimale balans en daarmee ook gezondheid.

 

Tijd om daar verandering in te brengen!

Ben jij klaar om je lichaam een grote reset te geven? Om eens 'grote kuis' te doen? Om je vitaliteit en energiepijl te boosten? Om terug een stralende huid te krijgen? Om geen opgezwollen buik meer te hebben? Om je prachtige lichaam terug diep diep DIEP te steunen met de meest zuivere en levensgevende voeding? Alsof je op retreat gaat, maar dan vanuit het comfort van je eigen nestje?

Dat kan!

 

Schrijf je nu in voor de 28-daagse juice detox:

JUICY ME CHALLENGE!!!

Lees snel verder als je graag meer ontdekt van hoe het in zijn werk zal gaan ...

 

 

 

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en je lichaam een reset geven na een heftig jaar?

.... op een eenvoudige en natuurlijke manier detoxen

.... geld besparen door zelf aan de slag te gaan vanuit het comfort van je eigen nestje?

     (sap-retreats zijn prijzig, en momenteel niet voor iedereen bereikbaar)

.... je gezondheid boosten door een maand lang geen giftige ingrediënten meer in je lichaam te steken?

 

.... liefdevol ondersteund worden in het proces? 

 

.... klaar om ownership te nemen voor je gezondheid? 

 

Dan is deze 28-daagse challenge speciaal voor jou

Prijs deelname: € 197,00 !!!


 

Praktisch

Wanneer je een ticket hebt aangekocht, ontvang je een mailtje met alle gegevens om je aan te melden op de besloten leerplatform.

Op deze pagina zal je a.d.h.v. video's, opdrachten en recepten alles kunnen voorbereiden en volgen op momenten die voor jou best uitkomen.

BONUS 1: Overzichtelijke weekplanning, inkopenlijstjes en receptenbundel met alle recepten én benefits. Zo kan jij met OF zonder scherm aan de slag. 

BONUS 2:  In extra module 'En wat nu?' vindt je een extra receptenbundel om na je detox-maand langzaam aan terug op te bouwen naar een volwaardig voedingspatroon.

BONUS 3: Levenslang toegang, zodat je dit proces zo vaak kan herhalen als dat voor jou goed voelt. 

                      Jouw investering: nu slechts € 197,00

       

TISJUST107.jpg
TISJUST093.jpg

Hoe zal het in zijn werk gaan?

Module 1: BASISPRINCIPES

In deze introductiemodule leer je de basisprincipes van sappen. Wat de voordelen van een sappenkuur zijn.  Maar we bespreken ook de mogelijke valkuilen en hoe je je hierop kan voorbereiden. Dit zodat je sterk van start kan gaan.

Module 2: MATERIAAL & INGREDIËNTEN

Welke materialen heb je nodig? Hoe kies je je ingrediënten? En waar koop je alles? Dit alles, incl shopping-lijstjes per week, leer je in de tweede module. 

Module 3: 28-DAAGSE CLEANSE

In deze module vindt je de sapkuur zelf, uitgelegd a.d.h.v. video's, receptenbundel, inkopenlijstjes en werkblaadjes.

Module 4: EN WAT NU?

Wanneer je uit een sappenkuur stapt, is de manier waarop je de heropbouwen naar terug 'gewoon eten' doet, al van even groot belang als de 28-daagse zelf. In deze module geef ik je enkele handvaten van hoe je dit best kan aanpakken.

Koop nu je ticket aan slechts € 197,00

"An-Sofie is en parel waar de wereld beter van wordt! Ik trakteerde mezelf deze zomer op de "jucy me challenge" van @tisjust en heb er een hele vakantie van genoten. Een mooie uitgewerkte cursus, lekkere receptjes, een fijne mentale ondersteuning elke week, geen reflux meer, weg medicatie, kleding die weer losser zit, hopen energie, allemaal gluten- en lactosevrije sappen en smoothies.....Kortom, niets dan voordelen en een trend om zeker nog lang voort te zetten, ware het dan wel voor kortere periodes

Dikke merci An-Sofie XX"

- Marie-Laure Goetelen

"Ik moest binnen voor een colloscopie want ik heb al jaren last van mijn darmen. Drie dagen voor de afspraak van het onderzoek begon ik aan de sappenkuur. Binnen de twee dagen waren al mijn klachten weg! Geen winderigheid, opgezwollen buik of pijn meer. Bij het onderzoek hebben ze uiteindelijk niets kunnen vinden. Ik ben verkocht! Maar geloof mij niet; dit is iets wat je echt zelf moet geprobeerd hebben om het te geloven. Het voelt FANTASTISCH!"

- Bart Peirtsegaele

"Ik volgde reeds 2 cursussen bij An-Sofie: de cursus afvalvrij leven en de cursus over zelfliefde en ik kan ze allebei enorm aanbevelen! De tips die An- Sofie deelt zijn zooo waardevol. Ze weet echt waarover ze praat. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. 

An-Sofie is een warm persoon die enorm veel positiviteit uitstraalt. Ik laat me heel graag door haar inspireren en kijk alvast uit om nog meer cursussen bij haar te volgen in de toekomst."

- Tania Gaublomme