28-daags
JUICY ME CHALLENGE
Juicy me challenge - poster.jpg

WAT.EEN.JAAR! Omg, 2020 en 2021 zijn helemaal in de ban geweest van een globale gezondheidscrisis. Helaas hebben we in de algemene media heel weinig te horen gekregen over hoe we zelf ons lichaam kunnen ondersteunen naar een optimale balans en daarmee ook gezondheid.

 

Tijd om daar verandering in te brengen!

Ben jij klaar om je lichaam een grote reset te geven? Om eens 'grote kuis' te doen? Om je vitaliteit en energiepijl te boosten? Om terug een stralende huid te krijgen? Om geen opgezwollen buik meer te hebben? Om je prachtige lichaam terug diep diep DIEP te steunen met de meest zuivere en levensgevende voeding? Alsof je op retreat gaat, maar dan vanuit het comfort van je eigen nestje?

Dat kan!

 

Op maandag 5 juli 2021 ga ik van start met een 28-daagse juice cleanse, de JUICY ME CHALLENGE, en als je wil kan je meedoen!!! Yessss!!! 

Lees snel verder als je graag meer ontdekt van hoe het in zijn werk zal gaan ...

 

 

 

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en je lichaam een reset geven na een heftig jaar?

.... op een eenvoudige en natuurlijke manier detoxen

.... geld besparen door zelf aan de slag te gaan vanuit het comfort van je eigen nestje?

     (sap-retreats zijn prijzig, en momenteel niet voor iedereen bereikbaar)

.... je gezondheid boosten door een maand lang geen giftige ingrediënten meer in je lichaam te steken?

 

.... liefdevol ondersteund worden in het proces? 

 

.... klaar om ownership te nemen voor je gezondheid? 

 

Dan is deze 28-daagse challenge speciaal voor jou

Prijs deelname: € 197,00 !!!


 

Praktisch

Wanneer je een ticket hebt aangekocht, ontvang je eind juni een mailtje met alle gegevens om je aan te melden op de besloten instagrampagina.

Op deze pagina zal je a.d.h.v. video's, opdrachten en recepten alles kunnen voorbereiden en volgen op momenten die voor jou best uitkomen.

Bonus 1: Je krijgt toegang tot een veilige besloten 

Facebook community met gelijkgestemde zielen, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: Een volledige detox van het lichaam op basis van 100% natuurlijke ingrediënten, om optimale vitaliteit en zuiverheid te herwinnen!

Bonus 2: VIER live sessies!! Eénmaal per week (tijdens de challenge) zal er een live-sessie zijn, waarin je kan connecteren met de tribe, en je al je vragen kan stellen en ervaringen kan delen. Kan je er eens niet bij zijn? Geen probleem! Ze worden telkens opgeslagen als IGTV. Zo kan je ze herbekijken wanneer het JOU uitkomt!

Bonus 3: Receptenbundel in pdf formaat die je kan afdrukken, zodat je je sapjesreis kan ook verderzetten nà de challenge.

                      Jouw investering: nu slechts € 197,00

       

TISJUST107.jpg
TISJUST093.jpg

Hoe zal het in zijn werk gaan?

Module 1: BASISPRINCIPES

In deze introductiemodule leer je de basisprincipes van sappen. Wat de voordelen van een sappenkuur zijn.  Maar we bespreken ook de mogelijke valkuilen en hoe je je hierop kan voorbereiden. Dit zodat je sterk van start kan gaan.

Module 2: MATERIAAL & INGREDIËNTEN

Welke materialen heb je nodig? Hoe kies je je ingrediënten? En waar koop je alles? Dit alles, incl shopping-lijstjes per week, leer je in de tweede module. 

Module 3: 28-DAAGSE CLEANSE

In deze module vindt je de sapkuur zelf, uitgelegd a.d.h.v. video's, receptenbundel, inkopenlijstjes en werkblaadjes.

Module 4: EN WAT NU?

Wanneer je uit een sappenkuur stapt, is de manier waarop je de heropbouwen naar terug 'gewoon eten' doet, al van even groot belang als de 28-daagse zelf. In deze module geef ik je enkele handvaten van hoe je dit best kan aanpakken.

Koop nu je ticket aan slechts € 197,00

"super toffe en leerzame workshop maar vooral het aanstekelijke enthousiasme van An Sofie is zeer inspirerend en hoopvol Ik kijk al uit naar de volgende! "

- Gabriëlle Francesco

"Ik moest binnen voor een colloscopie want ik heb al jaren last van mijn darmen. Drie dagen voor de afspraak van het onderzoek begon ik aan de sappenkuur. Binnen de twee dagen waren al mijn klachten weg! Geen winderigheid, opgezwollen buik of pijn meer. Bij het onderzoek hebben ze uiteindelijk niets kunnen vinden. Ik ben verkocht! Maar geloof mij niet; dit is iets wat je echt zelf moet geprobeerd hebben om het te geloven. Het voelt FANTASTISCH!"

- Bart Peirtsegaele

"Ik volgde reeds 2 cursussen bij An-Sofie: de cursus afvalvrij leven en de cursus over zelfliefde en ik kan ze allebei enorm aanbevelen! De tips die An- Sofie deelt zijn zooo waardevol. Ze weet echt waarover ze praat. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. 

An-Sofie is een warm persoon die enorm veel positiviteit uitstraalt. Ik laat me heel graag door haar inspireren en kijk alvast uit om nog meer cursussen bij haar te volgen in de toekomst."

- Tania Gaublomme

Sharing is caring

 

Wist je trouwens dat je door je in te schrijven voor deze challenge ook rechtstreeks bijdraagt aan de levenskwaliteit en toekomst van anderen? Dat hoor je goed! 

Naast je rechtstreekse positieve impact die je zal maken wanneer je alles toepast wat je leert in deze e-course, gaat 10% van je inschrijvingsgeld rechtstreeks naar het weeshuisproject 'FOODSTEP' in Uganda, waar straatkinderen worden opgevangen, verzorgd, gevoed, en een volwaardige vakopleiding krijgen om nadien zelfstandig en zelfzeker het volwassen leven van start te kunnen gaan. Foodstep houdt zich ook bezig met kinderen uit gevangenissen te halen en te adopteren, en een aangespaste opvang voor kinderen met een beperking. 

 

Dus door jezelf te trakteren op deze cursus, draag je rechtstreeks bij aan een liefdevolle thuis en toekomst voor anderen. Sharing is caring.