top of page

Uitgebreide e-course
LIEFDEVOL
COMMUNICEREN
TISJUST065.jpg

Hoera je bent officieel ingeschreven
voor de cursus!

Meer zelfs: je hebt net bijgedragen aan de kans op een waardig leven voor jonge kinderen in Uganda. 10% van jouw inschrijvingsgeld gaat rechtstreeks naar Foodstep Uganda. Door te investeren in je eigen welzijn draag je dus ook rechtstreeks bij aan dat van  anderen. Geef jezelf maar een stevig schouderklopje en een dikke knuffel.

Hou je mailbox in de gaten. Op zaterdag 1 april om 13u zal je een mailtje ontvangen waarin alle info zal staan over hoe je kan inloggen op het besloten leerplatform. 

Kan je geen mailtje vinden? Check dan zeker ook even je Spam-box. Nog steeds niets? Stuur me dan gerust even een mailtje op tisjust@yahoo.com.

Wat je nu al kan doen is op zoek gaan naar een mooi notitieboekje en een favoriete pen. Je zal beide nodig hebben om de cursus tot een succesvol einde te brengen. ;-)

Warme groetjes en tot binnenkort,

An-Sofie

ps: Kan je niet wachten om erin te vliegen, en wil je er nu al aan beginnen? Goed nieuws: Je kan je nu al beginnen voorbereiden op de e-course door nu al een mooi notitieboekje en leuke schijfstok bij de hand te houden. 

 

Wat ga je hiermee doen?

 

Schrijf iedere keer dat je gefrustreerd of getriggerd uit een gesprek komt even op wat er precies gebeurde, wat de ander gezegd en gedaan heeft, en hoe je je daarbij voelt als resultaat.

Doe dit zo consequent mogelijk, het zal je al een voorsprong geven op enkele oefeningen tijdens de cursus. Zo haal je nòg meer effect uit de opleiding. 

 

Veel succes! 

 

Mock up Liefdevol Communiceren.png
bottom of page