top of page
TISJUST033.jpg

foto: @bynouchka

- woensdag 22/07 -

Self Love 
Women Gathering

Lieve prachtdames,

het is alweer even geleden dat we elkaar zagen. Ik hoop dat jullie en jullie gezinnen gezond mogen zijn, en deze gekke Corona-periode goed hebben overleefd. Misschien heb je er zelfs van genoten? Of tijd kunnen vinden om te herconnecteren met je diepste noden? Misschien is het een moeilijke periode geweest, waarin veel naar boven is gekomen? 

 

Alleszins: Het is hoog tijd om onze uitgestelde Women Gathering te kristalliseren.

Op woensdag 22 juli, van 19 tot 21u, zet ik de deuren weer open voor een Soulful Women Gathering

Zoals steeds staat de women gathering in teken van herconnecteren met onze meest authentieke en liefdevolle zelven, om zo te kunnen bijdragen aan een liefdevollere wereld. 

In deze lente/zomer editie zoomen we in op het thema ownership en groei.

De lente is net voorbij en de zomer is van start gegaan. Tijd om onze dromen liefdevolle aandacht te geven, zodat de zaden die we vorige herfst plantten op onze eerste women gathering kunnen ontkiemen tot een bekrachtigende realiteit

 

We gaan weer aan de slag met het doorvoelen en transformeren van onze innerlijke criticus, ​we bespreken de mythe van dualiteit, en hoe we hier de vruchten van kunnen plukken in ons dagelijkse leven. En ten slotte wat het precies betekent om 100% ownership te nemen voor onze realiteit. 

Breng je manifestatieboekje zeker mee zodat je notities kan nemen, en we gaan er ook meteen mee aan de slag. 

Zoals steeds gaat de gathering gepaard met tijd en ruimte voor een veilige, oordeelloze connectie waarin je wordt uitgenodigd om 100% jezelf te zijn. 

 

Wanneer:           Woensdag 22 juli samenkomen. 

Investering:       55 euro

Waar:                 Sint Katelijnestraat 94, 2800 Mechelen

Inschrijven:        je mag het inschrijvingsgeld overmaken op het rekeningnummer BE33 8939 8478 0946 met vermelding vaantje naam + women gathering 22/07' 

bottom of page