top of page

28-daags
JUICY ME CHALLENGE
Juicy me challenge - poster.jpg

WHAT A TIME TO BE ALIVE! Omg, 2020, 2021 en 2022 zijn helemaal in de ban geweest van een globale gezondheidscrisis. Helaas hebben we in de algemene media heel weinig te horen gekregen over hoe we zelf ons lichaam kunnen ondersteunen naar een optimale balans en daarmee ook gezondheid.

 

Tijd om daar verandering in te brengen!

Ben jij klaar om je lichaam een grote reset te geven? Om eens 'grote kuis' te doen? Om je vitaliteit en energiepijl te boosten? Om terug een stralende huid te krijgen? Om geen opgezwollen buik meer te hebben? Om je prachtige lichaam terug diep diep DIEP te steunen met de meest zuivere en levensgevende voeding? Alsof je op retreat gaat, maar dan vanuit het comfort van je eigen nestje?

Dat kan!

 

Schrijf je nu in voor de 28-daagse juice detox:

JUICY ME CHALLENGE!!!

Lees snel verder als je graag meer ontdekt van hoe het in zijn werk zal gaan ...

 

 

Wil jij...

... ownership nemen voor je leven, en je lichaam een (liefdevolle) reset geven?

.... op een eenvoudige en natuurlijke manier detoxen

.... geld besparen door zelf aan de slag te gaan vanuit het comfort van je eigen nestje?

     (juicing-retreats zijn prijzig, en momenteel niet voor iedereen bereikbaar)

.... je gezondheid boosten door een maand lang geen giftige ingrediënten meer in je lichaam te steken?

.... klaar om ownership te nemen voor je gezondheid? 

... graag ondersteund worden in dit proces door een ervaren coach?

 

Dan is deze 28-daagse challenge speciaal voor jou

Prijs deelname: € 397,00


Praktisch

Wanneer je een ticket hebt aangekocht, ontvang je een mailtje met alle gegevens om je aan te melden op de besloten leerplatform.

Op deze pagina zal je a.d.h.v. video's, opdrachten en recepten alles kunnen voorbereiden en volgen op momenten die voor jou best uitkomen.

BONUS 1: Overzichtelijke weekplanning, inkopenlijstjes en receptenbundel met alle recepten én benefits. Zo kan jij met OF zonder scherm aan de slag. 

BONUS 2:  In extra module 'En wat nu?' vindt je een extra receptenbundel om na je detox-maand langzaam aan terug op te bouwen naar een volwaardig voedingspatroon.

BONUS 3:  Wekelijkse live group calls via ZOOM én een Telegram group chat waarin je accountability en steun kan vinden.

                      Jouw investering:  € 397,00

      

TISJUST107.jpg
TISJUST093.jpg

Hoe zal het in zijn werk gaan?

Module 1: BASISPRINCIPES

In deze introductiemodule leer je de basisprincipes van sappen. Wat de voordelen van een sappenkuur zijn.  Maar we bespreken ook de mogelijke valkuilen en hoe je je hierop kan voorbereiden. Dit zodat je sterk van start kan gaan.

Module 2: MATERIAAL & INGREDIËNTEN

Welke materialen heb je nodig? Hoe kies je je ingrediënten? En waar koop je alles? Dit alles, incl shopping-lijstjes per week, leer je in de tweede module. 

Module 3: 28-DAAGSE CLEANSE

In deze module vindt je de sapkuur zelf, uitgelegd a.d.h.v. video's, receptenbundel, inkopenlijstjes en werkblaadjes.

Module 4: EN WAT NU?

Wanneer je uit een sappenkuur stapt, is de manier waarop je de heropbouwen naar terug 'gewoon eten' doet, al van even groot belang als de 28-daagse zelf. In deze module geef ik je enkele handvaten van hoe je dit best kan aanpakken.

Koop nu je ticket aan € 397,00

Is de cursus Liefdevol Communiceren iets voor jou?

✓ JA als...

... je klaar bent om 100% ownership te nemen over je gezondheid, welzijn en manier van eten en leven.

 

... je bereidt bent om elke dag minstens één uur aan de slag te gaan met de cursus, en er de actie bij te ondernemen. Want als jij het niet doet, gaat niemand het voor jou doen.

... als je voelt dat het anders en beter kan dan de status quo wat betreft je gezondheid, maar niet weet hoe. En klaar bent om dat te ontdekken en in de praktijk te brengen. Than this is a GREAT start!

... als je graag ondersteund wordt door een ervaren coach en accountability partners hebt zodat je zeker bent om het tot een goed eind te brengen!

× NEEN als ...

... je niet bereidt bent om tijd en energie te steken om de Challenge tot een succesvol eind te brengen.  

 

... je bang bent voor detox verschijnselen (jeuk, humeurigheid, vieze goestingskes, ... ze gaan de kop opsteken. Ik leg je wel uit in de challenge hoe je hierop kan anticiperen, maar het succes van slagen zal afhangen van JOU!)

... je niet van plan bent de theorie in de praktijk te zetten.

... je vasthoudt aan de status quo (hoe het nu is).

Praktisch

Je krijgt na inschrijving een mailtje waarin je zal uitgelegd zal krijgen hoe je je kan aanmelden op het besloten leerplatform.

 

Op dit platform zullen alle modules meteen beschikbaar voor je worden in de vorm van video’s. 

 

De cursus blijft levenslang beschikbaar voor jou. Zo kan je op elk moment terugkomen naar de cursus, wanneer je voelt dat je een opfrisser nodig hebt.

DRIE BONUSSEN

BONUS 1: Compleet werkboek waarmee je aan de slag kan. Hierin kan je alle recepten en helende kenmerken van ingrediënten per sapje kan terugvinden, wanneer je even geen zin meer hebt in schermtijd kan je hier perfect op terugvallen. ;-)

BONUS 2: Cheat sheets: inkopenlijstjes, weekoverzichten, grattitude pages, ... alles wat je de komende 4 weken het leven zal vergemakkelijken! Slechts 1x/week naar de winkel met je duidelijke afvinkbare inkopenlijstje en mindset tools om de Challenge makkelijk vol te houden en tot een succesvol eind te brengen! 

BONUS 3: Accountability community van 1 tem 28 augustus 2023 tem via wekelijkse live group calls en een telegram ondersteuning van maandag tot vrijdag van 9-17u. Zo sta je er nooit alleen voor. Samen ga je altijd verder dan alleen! ;-)

TISJUST068.jpg

"An-Sofie is en parel waar de wereld beter van wordt! Ik trakteerde mezelf deze zomer op de "jucy me challenge" van @tisjust en heb er een hele vakantie van genoten. Een mooie uitgewerkte cursus, lekkere receptjes, een fijne mentale ondersteuning elke week, geen reflux meer, weg medicatie, kleding die weer losser zit, hopen energie, allemaal gluten- en lactosevrije sappen en smoothies.....Kortom, niets dan voordelen en een trend om zeker nog lang voort te zetten, ware het dan wel voor kortere periodes
Dikke merci An-Sofie XX"

- Marie-Laure Goetelen

"Ik moest binnen voor een colloscopie want ik heb al jaren last van mijn darmen. Drie dagen voor de afspraak van het onderzoek begon ik aan de sappenkuur. Binnen de twee dagen waren al mijn klachten weg! Geen winderigheid, opgezwollen buik of pijn meer. Bij het onderzoek hebben ze uiteindelijk niets kunnen vinden. Ik ben verkocht! Maar geloof mij niet; dit is iets wat je echt zelf moet geprobeerd hebben om het te geloven. Het voelt FANTASTISCH!"

- Bart Peirtsegaele

"Ik volgde reeds 2 cursussen bij An-Sofie: de cursus afvalvrij leven en de cursus over zelfliefde en ik kan ze allebei enorm aanbevelen! De tips die An- Sofie deelt zijn zooo waardevol. Ze weet echt waarover ze praat. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. 

An-Sofie is een warm persoon die enorm veel positiviteit uitstraalt. Ik laat me heel graag door haar inspireren en kijk alvast uit om nog meer cursussen bij haar te volgen in de toekomst."

- Tania Gaublomme

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

Voor mensen die klaar zijn om het anders aan te pakken. Mensen die het beu zijn om voor hun gezondheid af te hangen van externe instanties, en klaar zijn om zelf radical ownership te nemen voor hun gezondheid en welzijn

Wanneer kan ik starten?

Zodra je je je hebt ingeschreven zou je een mailtje moeten ontvangen in je inbox waarmee je je kan inloggen op het besloten leerplatform. Je kan meteen aan de slag! 

Hoelang is de cursus beschikbaar?

 

De cursus (incl. de video's, worksheets als werkboek) blijft levenslang beschikbaar. Zo kan je op elk moment terugkomen en opfrissen en/of verdiepen. Want, trust me, een detox (kort of lang) enkele keren per jaar gaat je lichaam echt zò ontzettend veel deugd doen! Je werkt pro-actief aan je gezondheid en welzijn, en voorkomt onnodige grote kosten op lange termijn.

Het is een grote investering en dat schrikt me wat af.

Dat begrijp ik. Ik vind het zelf ook altijd heel spannend om een grote investering te doen. Maar het zijn net die grote investeringen die me gebracht hebben tot waar ik nu sta. En sapvasten met de Juicy Me Challenge heeft, tot nu toe, mijn darmen, huid en klaarheid in het hoofd het meest diepgaand veranderd for the better.

 

De vraag is dan: wat is een stralende gezondheid en het gevoel van thuiskomen in je lichaam jou waard? 

Ik ben geen vegan, en wil dat ook niet worden. Is dit dan wel iets voor mij? 

Je hoeft helemaal niet 'vegan' te zijn om deze challenge succesvol te doen. Die het als een maandje op vakantie gaan en eens iets anders te proberen. Te proeven van iets geheel anders. En de effecten ervan te ondervinden. Vanuit pure nieuwsgierigheid! Daarna bouw je langzaam weer op, en als je alsnog beslist om terug te beginnen met dierlijke producten, you do you darling! Hé-le-maal oké! Je zal snel merken wat voor jou best werkt, en er is nooit een one size fits all op vlak van levensstijl. Ik kan maar delen wat voor mij (en velen anderen) werkt. ;-)

Ik heb vragen, kan ik die ergens stellen? 

Zeker weten! Aan deze cursus is support verbonden. Je krijgt dagelijkse ondersteuning via een gezamenlijke Telegram groep (via video, voice en tekst messages), én je kan wekelijks terecht bij de ZOOM calls voor een check-in momentje waar je live vragen kan stellen. 

Kan ik een factuur krijgen?

 

Yes! Beter nog: vul je (bedrijfs)gegevens in bij het afrekenen, dan krijg je automatisch je factuur in je mailbox eens je betaling in orde is

Ik ben niet tevreden. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Oh, zo jammer dat de Challenge niet voldoet aan je wensen. Maar no worries; als je na 14 dagen na aankoop van de cursus  niet tevreden bent, stuur je ons gewoon een mailtje naar tisjust@yahoo.com en dan storten we je geld met veel liefde terug.

Wie ben ik?

Hey hey lieve prachtziel,

mijn naam is An-Sofie en mijn reis naar plantaardig eten interesse in natuurlijke manieren van helen begon in 2013. Ik was toen 26 jaar oud, en liep nog steeds rond met een persistente vorm van acné. Ohja: gezicht, borst en rug waren bezaaid met jeukerige puistjes. Ik had intussen alles geprobeerd wat de klassieke Pharma industrie te bieden had (crèmes, anticonceptiepil, antibiotica,... you name it - I tried it). Het laatste wat ik daarvan probeerde was Roaccutane, een kuur die je slechts 2x in je leven mag doen omdat het je lever zo zwaar aantast, je mag niet in de zon komen en absoluut geen zwangerschap starten binnen de X maanden na inname. Geen gezonde materie dus... en zonder resultaat. Nadat ik het drie maanden had geprobeerd raadde de dokter me aan om de dosis te verdubbelen. Ik hing drie dagen boven de pot van misselijkheid, en daar stopte het Pharma verhaal voor mij ook. 

Ik bracht de pillen die ik nog had terug naar de apotheek, nestelde me achter de computer en begon te zoeken 'Natuurlijke remedies tegen Acné'. Ik dacht: Niets te verliezen! Ik ga gewoon experimenteren op mezelf op een natuurlijke en holistische manier! 

Resultaat? Na een maand zonder enige vorm van dierlijke melkproducten had ik een baby-huidje.

 

Geen puistje meer te bekennen.

TISJUST067.jpg
TISJUST054.jpg

Dit triggerde uiteraard ontzettend mijn curiositeit, en ik ging dieper graven. Zo ging ik van omnivoor die graag steak blue met championenroomsaus at (yes yes, I've been there), naar volledig plantaardig in minder dan één jaar tijd. En over de jaren heen ontdekte ik steeds meer manieren om het lichaam op een holistische, zachte en liefdevolle manier terug in balans te brengen. 

Dis-ease is uiteindelijk slechts een teken van dis-balans in je lichaam. En sapvasten bleek next-level resultaten te hebben:

☆ darmen herstellen aan een sneltempo

eens je door de ontgiftings-verschijnselen heen bent (slecht/schommelend humeur, vieze goestingskes, hoofdpijn, stinkend zweet,...) komt er een ontzettende helderheid in je lichaam en geest. Helder kunnen nadenken, en een gevoel van diepe innerlijke rust, balans, interconnectie en ge-aardheid.

 

een stralende huid (bye bye hardnekkige acné!)

 

aangename zachte lichaamsgeur (wég vieze zweetgeur)

 

waren neven effecten die ik zelfs niet had voorzien maar diep diep diep wist te appreciëren! 

Dit veranderde mijn leven. 

En nu wil ik graag deze techniek ook met jou delen, zodat jij ook een safe space kan creëeren in jezelf en weet dat je jezelf kan genezen door gewoon je voeding en mindset te veranderen. Want let's be honest:

 

hoe EMPOWERING is dàt?!

Waarom? Zodat we samen een wereld van plezier, welzijn en stralende gezondheid kunnen creëeren, ongeacht wat er in de externe wereld aan het gebeuren is.

Are you in?

Veel liefs,

An-Sofie

bottom of page