top of page

28-daagse
JUICY ME CHALLENGE!
TISJUST079.jpg

Hoera je bent officieel ingeschreven
voor de 28-daagse retreat/challenge!

Meer zelfs: je hebt net bijgedragen aan de kans op een waardig leven voor jonge kinderen in Uganda. 10% van jouw inschrijvingsgeld gaat rechtstreeks naar Foodstep Uganda. Door te investeren in je eigen welzijn en vitaliteit, draag je dus ook rechtstreeks bij aan dat van  anderen. Geef jezelf maar een stevig schouderklopje en een dikke knuffel.

Hou je mailbox in de gaten, want daar zal je een mailtje krijgen over hoe je je precies kan inloggen op het besloten leerplatform. Vindt je niets in je inbox binnen de 24u? Check dan zeker ook even je spamfolder. Nog steeds niets? Stuur ons dan gerust even een mailtje op tisjust@yahoo.com.

Warme groetjes en veel succes!

An-Sofie

ps: Kan je niet wachten om erin te vliegen, en wil je er nu al aan beginnen? Goed nieuws: Je kan je nu al beginnen voorbereiden op de challenge door iedere dag al minstens één groene smoothie te drinken. Hoe maak je die?

 

- 1/3 bladgroen

- 1/3 fruit

- 1/3 water

=> samen te blenden tot een heerlijke smoothie.

 

Drink er hier minstens één van per dag tot de start van de challenge. Dit zal je lichaam al helpen wennen aan de toevoer van 'liquid oxygen' en kan het al wat beginnen met een pre-opkuis. ;-) Zo haal je nòg meer effect uit de eigenlijke detox-challenge. 

 

Veel succes! 

 

bottom of page