top of page

28-daagse
JUICY ME CHALLENGE!
TISJUST079.jpg

Hoera je bent officieel ingeschreven
voor de 28-daagse retreat/challenge!

Yahooooo!!! You're in! Je hebt letterlijk de eerste stap gezet om actief ownership te nemen voor je gezondheid en welzijn! Hoe zot is dat?! 

 

Meer zelfs: deze challenge is 100% plantaardig en gluten vrij! Dat wil zeggen dat je door deze challenge aan te gaan, de komende 28 dagen niet alleen zal investeren in je eigen welzijn en vitaliteit, je draagt ook rechtstreeks bij aan dat van anderen! Want plantaardig eten heeft een geweldig positieve invloed op je ecologisch voetafdruk (om maar te zwijgen over het dierenleed dat vermeden wordt).

 

Geef jezelf dus maar een stevig schouderklopje en een dikke knuffel. ♡

Hou je mailbox in de gaten, want daar zal je een mailtje krijgen over hoe je je precies kan inloggen op het besloten leerplatform. Vindt je niets in je inbox binnen de 24u? Check dan zeker ook even je spamfolder. Nog steeds niets? Stuur ons dan gerust even een mailtje op tisjust@yahoo.com.

Warme groetjes en veel succes!

An-Sofie

ps: Kan je niet wachten om erin te vliegen, en wil je er nu al aan beginnen? Goed nieuws: Je kan je nu al beginnen voorbereiden op de challenge door iedere dag al minstens één groene smoothie te drinken. Hoe maak je die?

 

- 1/3 bladgroen

- 1/3 fruit

- 1/3 water

=> samen te blenden tot een heerlijke smoothie.

 

Drink er hier minstens één van per dag tot de start van de challenge. Dit zal je lichaam al helpen wennen aan de toevoer van 'liquid oxygen' en kan het al wat beginnen met een pre-opkuis. ;-) Zo haal je nòg meer effect uit de eigenlijke detox-challenge. 

 

Veel succes! 

bottom of page